۰
معاون وزیر بهداشت به جبلی نامه نوشت:

این تبلیغات را متوقف کنید

تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۴۲
کد مطلب : ۲۰۳۴۴
این تبلیغات را متوقف کنید
سالم‌خبر: علیرضا رئیسی در نامه‌ای به پیمان جبلی، رییس سازمان صدا و سیما، پیگیری توقف پخش آگهی‌های تبلیغات دمنوش‌های لاغری و پودر اسپرولینا برای کاهش وزن را خواستار شد.
 
در متن نامه علیرضا رئیسی خطاب به جبلی آمده است:« مدتی است که از شبکه‌های مختلف صدا و سیما شاهد پخش مکرر تبلیغات دمنوش‌های لاغری و مکمل‌های لاغری اسپرولینا هستیم که
با صحبت‌های اغواکننده اقدام به فریب و گمراهی و بازی با سلامت مردم می‌کنند. همان گونه که مستحضرید، این گونه تبلیغات نه تنها فاقد پشتوانه علمی معتبر بوده، بلکه در بسیاری موارد با اصول سلامت عمومی و سیاست‌های رسمی وزارت بهداشت و سازمان‌های علمی کشور مغایرت دارد.

ادامه این روند می‌تواند منجر به گمراهی مخاطبان، ایجاد انتظارات غیرواقعی در جامعه و حتی
بروز آسیب‌های جدی جسمی و روانی برای مصرف‌کنندگان شود. در هیچ منبع معتبر علمی دنیا مصرف دمنوش‌های مختلف و مکمل اسپرولینا بدون رژیم اصولی و فعالیت بدنی برای لاغری مورد تاکید قرار نگرفته است و تنها راهکار کاهش وزن تبعیت از رژیم غذایی درست و فعالیت بدنی زیر نظر متخصصان و کارشناسان تغذیه است.

از آنجا که صدا و سیما به عنوان رسانه ملی وظیفه خطیر اطلاع رسانی
صحیح و ارتقای سطح آگاهی عمومی را بر عهده دارد، انتظار می‌رود در انتخاب و پخش تبلیغات، دقت و نظارت بیشتری اعمال گردد.
 
خواهشمند است دستور فرمایید ضمن توقف فوری این گونه تبلیغات، ساز و کارهای لازم برای بررسی علمی و کارشناسی محصولات تبلیغ شده در رسانه ملی تدوین و اجرا شود تا اعتماد عمومی نسبت به سلامت و صداقت برنامه‌های پخش شده حفظ گردد.»/ایسنا
 
کد مطلب : ۲۰۳۴۴
نام شما

آدرس ايميل شما