۰

دستور ریکال داروی ضد انعقاد انوکساپارین تزریقی؛ سری ساخت ENX40401 جمع‌آوری می‌شود

تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۰۹
کد مطلب : ۱۹۴۸۸
دستور ریکال داروی ضد انعقاد انوکساپارین تزریقی؛ سری ساخت ENX40401 جمع‌آوری می‌شود
سالم‌خبر: بر اساس نامه رسمی مدیرکل امور دارو و مواد تحت‌کنترل سازمان غذا و دارو، فرآورده «انوکساپارین سدیم تزریقی (ENOXAPARIN SODIUM, INJECTION PARENTERAL)» با سری‌ساخت ENX40401 مشمول ریکال اعلام شده است.

به گزارش سالم‌خبر؛ در این ابلاغیه دلیل جمع‌آوری این دارو وجود جسم خارجی نامتعارف در داخل بسته‌بندی سرنگ‌های از پیش پر شده ذکر شده
است.

طبق متن نامه، شرکت فرآورده‌های پویش دارو، موظف است توزیع سری‌ساخت مذکور را متوقف کرده و نسبت به جمع‌آوری آن از شبکه پخش و داروخانه‌ها اقدام کند. همچنین ارائه مستندات کامل فرآیند جمع‌آوری و گزارش تحلیلی برای ارزیابی نهایی به اداره کل امور دارو الزامی اعلام شده است.

سازمان غذا و دارو از واحدهای درمانی و داروخانه‌ها
خواسته در صورت وجود این سری‌ساخت در موجودی، مطابق دستورالعمل‌های ریکال عمل کنند. بیماران نیز در صورت در اختیار داشتن سرنگ‌های مربوط به این سری، برای راهنمایی و تبدیل/تعویض احتمالی به داروخانه یا پزشک معالج خود مراجعه کنند. هدف از این اقدام، صیانت از ایمنی بیمار و اطمینان از کیفیت فرآورده‌های ضدانعقادی در بازار است.

 
کد مطلب : ۱۹۴۸۸
نام شما

آدرس ايميل شما