۰
مهرداد عالمی، رئیس اداره مواد اولیه دارویی سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با سالم‌خبر:

از تولیدکنندگان مواد اولیه دارویی با کیفیت بالا حمایت می‌کنیم

رفع ممنوعیت واردات مواد اولیه دارویی رقابت را رشد می‌دهد
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۱۴
کد مطلب : ۱۸۸۷۷
از تولیدکنندگان مواد اولیه دارویی با کیفیت بالا حمایت می‌کنیم
 سالم‌خبر: گزارش‌هایی از رفع احتمالی ممنوعیت‌های پیشین واردات مواد اولیه دارویی، پرسش‌هایی درباره تأثیر این تغییر بر تولید داخل و رقابت بازار ایجاد کرده است. آیا این تحول، دسترسی به مواد باکیفیت را تسهیل می‌کند یا فشار بر تولیدکنندگان داخلی را افزایش می‌دهد؟ همزمان، کمبود هماهنگی میان نهادهای اجرایی و علمی و موانع بوروکراتیک نیاز به سیاست‌گذاری‌های منسجم را برجسته می‌سازد. این مسائل، که فراتر از یک اداره یا سازمان هستند، بازنگری در رویکردهای کلان و تقویت زیرساخت‌ها را طلب می‌کنند.

مهرداد عالمی، رئیس اداره مواد اولیه دارویی
سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با سالم‌خبر سیاست‌های این اداره را برای تقویت تولید مواد اولیه دارویی تشریح کرد.

وی با اشاره به انتقال بخش بازرگانی مواد اولیه به معاونت برنامه‌ریزی، اظهار داشت: « حمایت از تولید داخل همچنان در اولویت سازمان غذا و داروست. برخی نگرانند که این تغییر تولید را تضعیف کند، ولی ما از تولیدکنندگانی که کیفیت بالا و تأمین پایدار ارائه دهند، حمایت کامل می‌کنیم تا صنعت داخلی رشد کند و رقابت در بازار تقویت شود. بنابراین رفع این محدودیت می‌تواند منجر به افزایش رقابت شود»

عالمی درباره تأثیر تغییرات در سیاست‌های وارداتی،
از جمله رفع احتمالی محدودیت‌های پیشین، گفت: «رفع موانع وارداتی می‌تواند دسترسی به مواد اولیه باکیفیت را بهبود بخشد، اما تمرکز ما بر کاهش وابستگی به واردات و تقویت تولید داخل با حفظ کیفیت است.»

وی در مورد شرکت‌های دانش‌بنیان، که در تولید مولکول‌های جدید پیشگام هستند، توضیح داد: «این شرکت‌ها با چالش‌های متعددی مواجه‌اند. ما با تسریع در بررسی پرونده‌هایشان، موانع بوروکراتیک را کاهش می‌دهیم و با معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری برنامه‌های مشترکی برای حمایت هدفمند داریم.»

وی افزود: «هدف ما ایجاد ارتباط مستمر بین
سازمان غذا و دارو و نهادهای علمی است تا شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر نوآوری و تولید موفق‌تر عمل کنند.»

عالمی درباره تعادل بین حمایت و رقابت، تأکید کرد: «حمایت ما رقابت را محدود نمی‌کند. با پشتیبانی اولیه، تولیدکنندگان را به سطحی می‌رسانیم که در بازار رقابتی مؤثر باشند. این حمایت‌ها به‌تدریج هدفمندتر می‌شوند تا کیفیت و تأمین پایدار تضمین شود.»

وی در پایان اظهار داشت: «در آینده، با گسترش همکاری‌های علمی و حمایت از دانش‌بنیان‌ها، اکوسیستمی منسجم برای خودکفایی در مواد اولیه دارویی ایجاد خواهیم کرد.»

 
کد مطلب : ۱۸۸۷۷
نام شما

آدرس ايميل شما