۰

وزارت بهداشت شتابزدگی خود را کنترل کند

تاریخ انتشار :
سه شنبه ۵ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۲۳
کد مطلب : ۱۳۷۳
وزارت بهداشت شتابزدگی خود را کنترل کند
سالم خبر : دبیر انجمن داروسازان ایران گفت: تغییر آیین نامه تاسیس داروخانه ها، خطای بزرگ سازمان غذا و دارو است که بی‌تردید جبران آن پر هزینه خواهد بود.
 
مهدی سجادی، دبیر انجمن داروسازان ایران ، در واکنش به ابلاغ ایین نامه تاسیس داروخانه ها از سوی سازمان غذا و دارو به فارس گفت : مسؤلان، برخلاف نظر و تجربه های شکل گرفته در تشکل های صنفی و تخصصی، آیین نامه تاسیس داروخانه ها را به بهانه رفع مشکلات داروسازان تغییر داده اند، این در حالی است که با این کار، به قول معروف آب را گل آلود کرده‌اند.

وی ادامه داد: هر گونه راهکاری که برای رفع مشکل اشتغال داروسازان از سوی هر فرد یا مرجعی مطرح شود، اگر بدون تکیه بر مبانی کارشناسی شده و آینده نگرانه باشد، نه تنها نمی‌تواند اثر بخشی لازم را داشته باشد، بلکه صرفا کاربردی عوام پسندانه و پوپولیستی خواهد داشت.

سجادی افزود: انجمن داروسازان ایران به پشتوانه یکصد سال تجربه، رصد و دیده بانی فضای دارویی کشور، تصریح می کند که آیین نامه جدید، موجب کاهش تراکم داروسازان در مناطق مردم و کمتر برخوردار خواهد شد که در مغایرت تام با رسالت داروسازان است.

به گفته سجادی، مشکلاتی که متعاقب ابلاغ آیین نامه به چرخه دارویی کشور تحمیل می شود، دیر یا زود، اثرات سوء ای را بر دستاوردهای چند دهه اخیر دارویی و داروسازی کشور به جا خواهد گذاشت و این موضوع، سبب تشدید بحران های متعددی خواهد شد.

وی ادامه داد: اگر دنبال راهکارهای بلند مدت،ریشه ای و پایدار برای توسعه اشتغال داروسازان هستیم، سازمان غذا و دارو باید دست از تصمیم گیری های پشت درهای بسته بردارد و عطش وزارت بهداشت برای پیاده سازی دستورات غیرکارشناسی را مهار و کنترل کند.

وی با اشاره به اینکه درحال حاضر سازمانهای بیمه گر با توجه به بودجه تعریف شده، در بسیاری از استانها با داروخانه های جدیدالتاسیس قرارداد نمی بندند، اظهار داشت: علی رغم این شرایط، سازمان غذا و دارو به صورت شتابزده به دنبال تاسیس داروخانه است. آیا لازم نیست هماهنگی های بین سازمانی برای میزان بودجه مورد نیاز موسسات جدید صورت گیرد؟

وی ادامه داد: آیا تاوان وقفه در ارایه خدمات دارویی و وجود مراکز بدون قرار داد باسازمانهای بیمه گر را باید مردم بدهند؟
سجادی افزود: چرا مسئولان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو همچنان اصرار بر کار غیر کارشناسی خود دارند و بدون توجه به نظر تشکلهای صنفی نظیر سازمان نظام پزشکی، تصمیم گیری می کنند؟ آیا باید منتظر باشیم که تجربه اجرای طرح تحول سلامت بدون درنظر گرفتن منابع بودجه ای پایدار، دوباره در آیین نامه های ابلاغی تکرار شود؟

به گفته سجادی، تغییر آیین نامه تاسیس داروخانه ها، خطای بزرگ سازمان غذا و دارو است که بی تردید جبران آن پر هزینه خواهد بود.

سجادی افزود: پیشنهاد انجمن داروسازان ایران که بارها به صورت مکتوب و شفاهی در اختیار سازمان غذا و دارو قرار گرفته آن است که پیش از هرگونه تغییری در ایین نامه، باید سند جامع بلند مدت اشتغال داروسازان تهیه و تنظیم شود تا معلوم شود ترکیب مراکز اشتغالزایی داروسازان چه نسبتی باید داشته باشد.
کد مطلب : ۱۳۷۳
نام شما

آدرس ايميل شما