۰

واکسنHPV تا تحقق تولید؛ وارد برنامه ایمن سازی کشور نخواهد شد

تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۲۳
کد مطلب : ۱۱۹۵
واکسنHPV تا تحقق تولید؛ وارد برنامه ایمن سازی کشور نخواهد شد
سالم خبر : وزیر بهداشت امروز با اشاره به حاشیه‌های ایجاد شده درباره واکسن HPV به طور صریح اعلام کرد تا زمانی که این واکسن در کشور تولید نشود وارد برنامه ایمن‌سازی کشور نخواهد کرد.
 
دکتر سیدحسن هاشمی در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه برای ایجاد مرکز آموزشی و پزشکی سرطان و پزشکی هسته‌ای با بیان این مطلب تاکید کرد که مردم به حاشیه های ایجاد شده توجهی نداشته باشند، گفت: طبق دستور آقای رییس جمهوری ما همه واکسنها را باید خود تولید کنیم و حتما فناوری و امکان تولید این واکسن هم در کشورمان وجود دارد.

وی همچنین افزود: در عین حال اقدامات خوبی هم در زمینه تولید واکسن ها  انجام شده و یا در حال انجام است؛  حال چه در انستیتو پاستور و چه در قالب قراردادهای دو جانبه ای که با برخی از کشورها منعقد شده است. بنابراین درباره واکسن HPV تا زمانی که آن را در کشور تولید نکنیم،  وارد برنامه ایمن سازی کشور نخواهیم کرد. 

هاشمی ادامه داد: یک برنامه پربیننده و بسیار موفقی مانند ماه عسل زیر ذره بین قرار دارد و هر اقدامی که انجام دهند ممکن است اشکالات و ایراداتی به آن وارد شود. به نظر من باید از بالاتر نگاه کرد و ببینیم که چه چیزی به صلاح مردم است و خیلی گرفتار حاشیه ها نشویم.

وی همچنین در مورد برخی مشارکت های وزرات بهداشت با نهادهای دیگر برای تشخیص و درمان سرطان گفت: امروز تفاهم نامه این پروژه را امضا کردیم و امیداریم طی دو سال آینده افتتاح شود. این مجموعه با مشارکت سازمان انرژی اتمی و دانشگاه علوم پزشکی ایران و شهرداری تهران آغاز می‌شود و همه این دستگاه‌ها در تاسیس مجموعه‌ای از مراکزی که کارشان تشخیص و درمان و توانبخشی بیماران مبتلا به سرطان است، مشارکت می‌کند و در کنار آن موسسات آموزشی هم ایجاد خواهد شد.

هاشمی ادامه داد: از آقای دکتر صالحی به دلیل همه پروژه‌های متعددی که در حوزه سلامت دارند،  تشکرمیکنم. خوشبختانه سازمان انرژی اتمی در حوزه سلامت در کنار مردم کشورمان است و ما تجربیات خوبی در حوزه تولید واکسن، دارو، رادیو داروها و ایجاد مراکز تشخیصی و درمانی با کمک سازمان انرژی اتمی داشتهایم. در عین حال همه دستگاه‌هایی که از پرتوهای مختلف استفاده میکنند، تحت نظارت سازمان انرژی اتمی هستند.

وی درباره منابع مالی این پروژه گفت: منابع مالی این پروژه با مشارکت هر سه طرف قرارداد یعنی وزارت بهداشت، سازمان انرژی اتمی و شهرداری تهران خواهد بود که در آغاز این کار سازمان انرژی اتمی زمینی را اختصاص داده‌اند. البته آن چه که مهم است بهره‌مندی از تجهیزات و دانشی است که امروز بسیار جدید است و ما هنوز مانند اکثر کشورهای پیشرفته آن را در اختیار نداریم. حال بخشی از این تکنولوژیها اکنون وارد بازار شده و بخشی از آن هم در سال‌های آینده وارد بازار خواهد شد.

هاشمی همچنین گفت: در عین حال ایجاد چنین ظرفیتهایی نوعی آینده نگری است برای این که بتوانیم در رقابتهای بین المللی از سایر کشورهای پیشرفته عقب نمانیم. در عین حال به این منزله است که استعداد و دانش ایجاد چنین ظرفیت هایی در حوزه پزشکی وجود دارد و همه هم وطنان‌مان باور دارند که در حوزه پزشکی در مرحله‌ای قرار داریم که در غرب آسیا کم نظیر است و در عین حال دانشمندانی داریم که در عرصه بین‌المللی با همتاهای خود رقابت می کنند.
کد مطلب : ۱۱۹۵
نام شما

آدرس ايميل شما