۰
روحانی در بازدید از شرکت داروسازی تهران شیمی

تاکید رییس جمهوری بر کیفیت تولید دارو

تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۰۶
کد مطلب : ۴۷۰
تاکید رییس جمهوری بر کیفیت تولید دارو
سالم خبر: رییس جمهوری در نخستین روز از سال جدید پیام مهمی برای صاحبان و کارشناسان صنعت دارو داشت او بر بالا بردن کیفیت داروهای تولیدی برای تصاحب بازارهای صادراتی و قرار گرفتن در یک مسیر درست رقابتی در سال جاری  تاکید کرد.

دکتر حسن روحانی روز چهارشنبه در نخستین روز از سال 97 و پس از بازدید از بخش‌های مختلف شرکت داروسازی تهران شیمی در گفت و گویی با خبرنگاران با تبریک مجدد سال 97، گفت: امیدوارم امسال، سال پربرکتی برای همه مردم بوده و شاهد تحول و پیشرفت‌های مثبت در زندگی مردم، رونق در اقتصاد و اشتغال برای جوانان و رشد در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی باشیم.

رئیس جمهوری از همه کارآفرینان، سرمایه‌گذاران و ایرانیان داخل و خارج کشور خواست سرمایه، دانش و تخصص خود را در مسیر پیشرفت کشور به میدان بیاورند و تاکید کرد که در سال جدید باید همه تلاش خود را در مسیر یک تحول بزرگ در تولید ملی، ثروت بیشتر و پیشرفت اقتصادی به کار گیرند.

وی با اشاره به بازدید خود از بخش‌های مختلف این مجموعه افزود: آنچه مشاهده کردیم، بسیار جالب توجه بود. اولاً این مجموعه در حال تطبیق خود با استانداردهای روز جهانی است. این بسیار مهم است که داروهای تولید ایران به دیگر کشورها صادر شود و در واقع وقتی یک محصول توان صادرات پیدا می‌کند یعنی در یک مسیر درست رقابتی قرار دارد.

روحانی اظهار داشت: وقتی محصولی بتواند بازارهای صادراتی را فتح کند، یعنی کیفیت آن مطلوب، قیمت آن رقابتی و در یک مسیر صحیح تولیدی قرار دارد. آنجایی که یک کالا نمی‌تواند استانداردهای صادراتی را کسب کند، اشکال وجود دارد که باید این اشکالات رفع شود.

رئیس جمهوری تصریح کرد: این مجموعه آزمایشگاه‌های بسیار خوب و مجهزی دارد و تلاش‌های بسیار امیدوارکننده‌ای در بخش‌های تحقیق و توسعه آن در حال انجام است. اینکه یک مرکز تخصصی می‌تواند در سطح منطقه و جهان آن هم در ساخت دارو حرف داشته باشد، برای کشور مایه افتخار است.

روحانی خاطر نشان کرد: دولت از همه بخش‌های خصوصی در زمینه تولید بویژه آنجا که فعالیت‌های دانش‌بنیان انجام می‌شود و فعالیت‌ها بر مبنای دانش و تحقیقات است، به طور جدی حمایت خواهد کرد.

رئیس جمهوری با بیان اینکه در سال جدید باید همه خود را برای یک تحول بزرگ در تولید ملی، پیشرفت اقتصادی و تولید ثروت بیشتر آماده کنیم، گفت: از همین‌رو بود که در پیام نوروزی از همه مردم، کارآفرینان سرمایه‌گذاران و همه ایرانیان داخل و خارج کشور درخواست کردم تا سرمایه، دانش و تخصص خود را در مسیر پیشرفت کشور به میدان بیاورند.

روحانی در ادامه با اشاره به بازدید خود از یکی از پایگاه امداد و نجات نوروزی، اظهار داشت: فعالیت این پایگاه‌ها که در آنها مرکز اورژانس و هلال احمر فعال است، بسیار حائز اهمیت است. در این بازدید دیدیم که مراکز اورژانس جاده‌ای به موتورسیکلت‌های آمبولانس تجهیز شده‌اند و هر جا که رسیدن آمبولانس به حادثه و مصدومین آن زمان‌بر باشد، این موتور‌ها می‌توانند سریع‌تر در محل حاضر شده و اقدامات و کمک‌های اولیه و حیاتی را ارایه کنند.

رئیس جمهوری تصریح کرد: در این بازدید دیدیم که در پایگاه‌های امداد نوروزی از جدیدترین شیوه‌ها و ابزار برای امدادرسانی استفاده می‌شود و پایگاه‌های هلال احمر به بالگردهای امداد مجهز هستند و از آن مهم‌تر نیروهای کارآزموده و خبره برای فعالیت در شرایط مختلف در این پایگاه‌ها مستقر هستند.

روحانی از همه نیروهای امدادی، پزشکان، ستادی‌های نوروزی، تیم‌های گردشگری، پلیس و دیگر نیروهایی که در ایام نوروز به مردم خدمت می‌کنند تا مردم در این ایام با آسودگی تجدید قوا کرده و به میدان خدمت بازگردند، صمیمانه تقدیر و تشکر کرد.

 
کد مطلب : ۴۷۰
نام شما

آدرس ايميل شما