۰

افتتاح چهار خط تولید مواد دارویی ضدسرطان و قلب در شرکت دانش‌بنیان آوان شیمی

تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۱۶
کد مطلب : ۱۸۸۲۳
افتتاح چهار خط تولید مواد دارویی ضدسرطان و قلب در شرکت دانش‌بنیان آوان شیمی
سالم‌خبر: چهار خط تولید مواد مؤثره دارویی ضدسرطان و قلب و عروق مربوط به یک شرکت دانش بنیان با حمایت ۱۰۰ میلیون دلاری صندوق نوآوری و شکوفایی با حضور مدیران گروه کوبل، استاندار البرز و معاونانش، رئیس سازمان غذا و دارو و مدیران این سازمان، مدیر و اعضای سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی و برخی فعالان تولید مواد اولیه دارویی افتتاح شد.
 
به گزارش سالم‌خبر، محمدرضا عبداللهی، مدیرعامل شرکت آوان شیمی، درباره روند شکل‌گیری این شرکت گفت: آوان شیمی از شرکت‌های زیرمجموعه گروه کوبل دارو یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های داروسازی کشور است. این شرکت با هدف تکمیل زنجیره تأمین کوبل دارو در سال ۱۴۰۰ تأسیس شد. بومی‌سازی دانش فنی، ارتقاء کیفیت مواد مؤثره دارویی،
تقویت توان تولید داخلی و تأمین پایدار مواد اولیه مورد نیاز، از اهداف اصلی این شرکت بوده است.

وی درباره نقش واحد تحقیق و توسعه (R&D) در موفقیت‌های شرکت افزود: تولید مواد مؤثره بدون تحقیق و توسعه ممکن نیست، به همین دلیل از همان ابتدا، مرکز R&D راه‌اندازی شد. تاکنون طی سه مرحله کمی و کیفی، واحد R&D توسعه یافته و هم‌اکنون با یک تیم ۲۰ نفره متخصص، موفق به توسعه ۱۱ مولکول جدید شده‌ایم که ۷ مورد آنها دانش‌بنیان هستند. تولید داروی «تلمیزارتان» برای نخستین‌بار در کشور که از دارو‌های کنترل فشار خون و قلبی-عروقی است، از جمله دستاورد‌های این تیم است که هم‌اکنون در بازار موجود و مورد استقبال متخصصان و کارخانه‌های داروسازی قرار گرفته است.

مدیرعامل
آوان شیمی درباره جزئیات طرح جدید این شرکت توضیح داد: عملیات اجرایی این پروژه از مهرماه ۱۴۰۱ آغاز شد. این طرح شامل ۴ خط تولید مجزا است که دو خط به تولید محصولات عمومی و دو خط به تولید محصولات هایپوتنت (پرخطر) اختصاص دارد. در فاز نخست که امروز افتتاح شد، دو خط تولید محصولات عمومی به بهره‌برداری رسید و پیش‌بینی می‌شود طی ۶ ماه آینده، دو خط تولید محصولات هایپوتنت نیز به مرحله تولید برسد.

وی افزود: میزان سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای این طرح، حدود هزار میلیارد تومان است. ظرفیت تولید سالانه برای محصولات عمومی ۳۰۰ تن و برای محصولات هایپوتنت ۳.۵ تن است. همچنین این پروژه به‌صورت مستقیم برای ۱۴۰ نفر اشتغال‌زایی ایجاد کرده است.

عبداللهی ادامه داد: با راه‌اندازی
کامل این طرح، سالانه بیش از ۱۰ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی برای کشور به همراه خواهد داشت.

وی درباره نقش صندوق نوآوری و شکوفایی در پیشبرد این پروژه گفت: از میان نهاد‌های مالی و شبکه بانکی، تنها صندوق نوآوری بود که در دو مرحله، مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به ما اعطا کرد. این حمایت معادل ۱۰ درصد از کل سرمایه‌گذاری پروژه است و نقش بسزایی در تحقق آن داشت.

مدیرعامل آوان شیمی با قدردانی از حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: این صندوق یکی از نهاد‌های چابک در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. فرآیند سریع تصمیم‌گیری و اعطای تسهیلات، موجب توسعه چشمگیر شرکت‌های دانش‌بنیان، به‌ویژه استارت‌آپ‌ها و مجموعه‌های نوپای فناور شده است.
کد مطلب : ۱۸۸۲۳
نام شما

آدرس ايميل شما