فتح الله توسلی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
عین اللهی نمی تواند وزیر موفقی باشد
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۳۴
کد مطلب : ۱۳۵۱۰
سالمخبر: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: وزیر بهداشت و درمان نسبت به هشدارهای نهادهای نظارتی درباره کمبود دارو بیتوجهی کرد و متاسفانه در جریان کمبود دارو در کشور وزارت بهداشت دچار غافلگیری استراتژیک شدند.
فتح الله توسلی در نشست علنی در توضیح سوال خود از وزیر بهداشت و درمان دربارهی علت عدم توجه وزارت بهداشت به وضعیت بهداشت و درمان شهرستان ها، افزود: بدنه وزارت بهداشت و درمان در طول یک سال گذشته، برخی از دستور وزیر را اجرا نکرده است، لذا این سوال براساس برنامه های توسعه کشور، کارنامه و عملکرد وزیر بهداشت طرح شده است، کما اینکه ما نمایندگان در برابر قرآن سوگند یاد کرده ایم تا به استقلال، آزادی و تامین منافع مردم پایبند باشیم.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس یازدهم با اشاره به برنامه های وزیر بهداشت و درمان
وی یادآور شد: در زمان رأی اعتماد اعلام کردم که جناب عین اللهی انسان شریف و پزشک خوبی است، اما نمی تواند وزیر موفقی باشد، این سخن ناشی از شناخت قبلی ایشان نبود، بلکه براساس مطالعات دقیق برنامه های پیشنهادی وی در زمان اخذ رأی اعتماد این موضوع را بیان کردم. کارنامه یک سال و سه ماه گذشته وزیر بهداشت و درمان نیز نشان می دهد که در آن زمان بیراه سخن نگفته ام.
توسلی در ادامه اظهار کرد: در ۴۵۴ روز مسئولیت آقای عین اللهی در وزارت بهداشت، ۲۷۷ تذکر کتبی از نمایندگان گرفته است و تاکنون بیش از ۲۲۴ سوال
وی خطاب به وزیر بهداشت و درمان گفت: وزارت بهداشت در جریان کمبود دارو، دچار غافلگیری استراتژیک شد و برنامه ریزی و مطالعه دقیق کارشناسی برای کمبود دارو نداشت، این وزارتخانه در کمتر از دو ماه چند معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو را تغییر داد و این درحالی است که براساس هشدارهای معاونت فنی و حسابرسی عمومی و سلامت دیوان محاسبات، کارگروه سیاستگذاری، تخصیص، توزیع و مصرف ارز ترجیحی به وظایف خود عمل نکرده و تعامل لازم بین سازمان غذا و دارو و بانک مرکزی وجود ندارد، البته قصور بانک مرکزی را نیز نمی توان نادیده گرفت.
این نماینده مردم در
توسلی خطاب به وزیر بهداشت و درمان گفت: در گزارش نهادهای نظارتی درباره تعطیلی خط سرم سازی شهید قاضی تبریز که ۴۰ درصد سرم کشور را تامین می کند، هشدار داده شده بود، اما بی توجهی به این هشدارها موجب کمبود سرم و داروهای دیگر از جمله داروهای آنتی بیوتیک شد.