فروش واکسن فایزر در تهران از 25 تا ۶۰ میلیون تومان

25 خرداد 1400 ساعت 15:59

سالم‎‌خبر: روزنامه همشهری از وجود بازار غیر رسمی تزریق واکسن کرونا با شماره گذرنامه و ارائه کارت واکسن کردستان عراق به قیمت ۲۵ تا ۶۰ میلیون تومان در تهران خبر داد.


سالم‎‌خبر: روزنامه همشهری از وجود بازار غیر رسمی تزریق واکسن کرونا با شماره گذرنامه و ارائه کارت واکسن کردستان عراق به قیمت ۲۵ تا ۶۰ میلیون تومان در تهران خبر داد.

براساس این گزارش بازار غیررسمی فروش ۲۵ تا ۶۰ میلیون تومانی واکسن کرونای فایزر در تهران راه افتاده است، بازاری که »با توقف واکسیناسیون در ایران، کمبود واکسن و جاماندن خیلیها از دوز دوم، از سوی بازاریابها، با جذب متقاضیان واکسن« رونق گرفته است.

تمام سازوکار جذب متقاضیان، به شکل محتاطانه و درصورت معرفی از سوی افراد مورد اعتماد، با ارائه کدملی، شماره گذرنامه و تشکیل یک گروه ۵ تا ۶ نفره انجام می‌شود. د

تزریق واکسن در چند نقطه شهر و در دفاتر و مطب‌هایی انجام می‌شود که یخچال‌های پیرشفت‌های برای نگهداری از این واکسنها دارند وقیمت هر دو دوز واکسن فایزر ۲۵ تا ۶۰ میلیون تومان است که این تفاوت ناشی از معرف و بازاریاب و محل تزریق است.

تزریق واکسن در چند دفرت مجهز انجام می‌شود و همانجا هم کارت واکسنی که مهر وزارت بهداشت کردستان عراق را دارد، به دریافت‌کنندگان واکسن داده می‌شود.
 


کد مطلب: 9931

آدرس مطلب :
https://www.saalemnews.com/news/9931/فروش-واکسن-فایزر-تهران-25-۶۰-میلیون-تومان

سالم خبر
  https://www.saalemnews.com