حسین کرمانپور، رئیس اورژانس بیمارستان سینا در گفت‌وگو با سالم‌خبر:

برای مقابله با کرونا همه پای کار نیستند

17 آبان 1399 ساعت 14:10

سالم‌خبر:  برای مقابله با کرونا چرخه‌ی معیوبی ایجاد شده است و هم اینک فاجعه‌ای درحال وقوع است . به عقیده من مسئولین کشوری همانند روزهای جنگ ۸ ساله به پای کار نیامده‌اند و همه امکانات و ساختارهای موجود در کشور در خدمت این جنگ نابرابر نیست. 


سالم‌خبر: برای مقابله با کرونا چرخه‌ی معیوبی ایجاد شده است و هم اینک فاجعه‌ای درحال وقوع است . به عقیده من مسئولین کشوری همانند روزهای جنگ ۸ ساله به پای کار نیامده‌اند و همه امکانات و ساختارهای موجود در کشور در خدمت این جنگ نابرابر نیست. 

حسین کرمانپور، رئیس اورژانس بیمارستان سینا در گفت‌وگو با سالم‌خبر درباره داروهای مصرفی بیماران مبتلا به کرونا گفت: درحال حاضر داروهای متعددی برای بیماران مبتلا به کرونا استفاده می‌شود. داروی بیماران سرپایی، بستری در بخش و ICU با هم متفاوت است.
 
وی در ادامه مطرح کرد: ۷۵ تا ۸۰ درصد از بیماران مبتلا به کرونا کم‌علامت یا بی‌علامت هستند و ممکن است خود به خود بهبود یابند و داروهای بسیار کم یا مختصر مانند دیفن هیدرامین، مسکن و انواع ویتامین‌ها را مصرف می‌کنند اما اگر بیمار در بخش بیمارستان بستری شود برای بهبود او از داروی رمدسیویر، فاوپیراویر و داروهای کورتونی استفاده می‌شود تا بیمار به بخش‌های ویژه وارد نشود.
 
اثر مخرب فضای مجازی در اطلاعات نادرست کاربران
 
رئیس اورژانس بیمارستان سینا با اشاره به اینکه کرونا بیماری ناشناخته‌ای است و به همین دلیل کسی نمی‌تواند اظهار کند که دارویی برای این بیماری هست یا نیست، عنوان کرد: بیمار وقتی در شرایطی نامناسبی قرار داد همراهان او، انتظار دارند که برای بهبود بیمار اقدامی صورت گیرد. متاسفانه فضای مجازی به استفاده نادرست از برخی از داروها دامن می‌زند و اگر پزشکی در تجویز دارویی مقاومت کند، همراهان بیمار می‌گویند که در بیمارستانی، پزشکی این دارو را تجویز کرده و بیمار خوب شده است پس شما نیز باید برای بیمار ما این دارو را تجویز کنید.
 
کرمانپور همچنین افزود: مردم در شبکه‌های مجازی بعضاً درحال کسب اطلاعات نادرستی هستند درحالی که نمی‌دانند هر علمی از جمله علم پزشکی به صورت لحظه‌ای قابلیت تغییر دارد و هر مقاله‌ای می‌تواند متفاوت باشد به عنوان مثال استفاده از  رمدسیویر امروز خوب و فردا دیگر تجویز نمی‌شود. این اتفاق در زمینه داروی هیدروکسی کلروکین بارها رخ داده است.

وی ادامه داد: همچنین داروی فاموتیدین در رژیم دارویی بیمار وجود نداشت و حال این دارو تجویز می‌شود و ممکن است در چند روز آینده مطرح شود که فاموتیدین عارضه ایجاد کرده و برای بیماران تجویز نشود. 
 
سردرگمی مردم در گوناگونی مصوبات
 
رئیس اورژانس بیمارستان سینا با بیان اینکه همه دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که جهت پیشگیری از ورود و انتقال ویروس باید از ماسک استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: اعتقاد من این است که اگر ماسک بزنیم کمتر ویروس به بدن وارد می‌شود نه اینکه ویروس را نمی‌گیریم براین اساس زمانی که ویروس را کمتر بگیریم ممکن است عوارض آن نیز کمتر باشد این درحالیست که به عنوان مثال استاد یا نورولوژیستی در کشوری اعلام می‌کند که هنگام استفاده از ماسک، اکسیژن کاهش می‌یابد و این موضوع میان مردم پخش می‌شود؛ چیزی که معکوس گفتار رسمی هر کشوری باشد توزیع آن سریعا افزایش می‌یابد و دیدگاه‌های مختلفی نیز به وجود می‌آید؛ مردم نیز نتیجه می‌گیرند که استفاده از ماسک ضروری نیست و کم‌کم سست می‌شوند. 
 
وی همچنین افزود: باتوجه به اطلاعات نادرست و نبود اطلاعات درست، مردم در برخورد با بیماری دچار مشکلاتی می‌شوند.
 
کاهش تزریق پول به بیمارستان‌ها
 
کرمانپور درباره افزایش قیمت‌ها و کاهش درآمد بیمارستان‌ها بیان کرد: درحال حاضر تزریق پول به بیمارستان‌ها کم است و اغلب شرکت‌ها خواهان پول نقد هستند؛ ضمن اینکه هر روز قیمت‌ها افزایش می‌یابد و شرکت‌ها می‌گویند که اگر می‌خواهید با همین قیمت خریداری کنید پول آن را نقد بدهید؛ زمانی که پول موجود نیست قیمت‌ها نیز افزایش پیدا می‌کند. 
 
وی با اشاره به اینکه درآمد بیمارستان‌های خصوصی و دولتی به شدت کاهش یافته است، تصریح کرد: انجام عمل‌های جراحی و غیر اورژانسی لغو شده است و بیماران به فرض اینکه ممکن است بیمارستان‌ها آلوده باشند انجام عمل‌های جراحی خود را به تاخیر انداخته‌اند، بنابراین درآمد بیمارستان‌ها نیز با کاهشی چشمگیر روبه‌رو شده است؛ تهیه ماسک، لباس، دستکش، موادضدعفونی‌کننده از عوامل افزایش هزینه‌ بیمارستان‌ها به شمار می‌رود.
 
رئیس اورژانس بیمارستان سینا درباره افزایش هزینه‌های بیمارستانی اظهار کرد: زمانی که بیماری به بیمارستان یا مطب پزشکی وارد می‌شود هزینه ویزیت، مطب، آزمایشگاه و یا بیمارستان با همان قیمت محاسبه می‌شود درحالی که هزینه مصرفی بیمارستان‌ها، آزمایشگاه‌ها، مطب‌ها به علت استفاده از مواد ضدعفونی‌کننده ده‌ها برابر افزایش یافته است.
 
همه امکانات موجود پای کار نیستند
 
وی در ادامه عنوان کرد: برای مقابله با کرونا چرخه‌ی معیوبی ایجاد شده است و هم اینک فاجعه‌ای درحال وقوع است . عقیده من این است که مسئولین کشوری همانند روزهای جنگ ۸ ساله به پای کار نیامده‌اند و همه امکانات و ساختارهای موجود در کشور در خدمت این جنگ نابرابر نیست.این موضوع هنوز جدی نگرفته شده است و هر روز شاهد صدمات بیشتری هستیم؛ چه بسا، اسفندماه سال گذشته که این بیماری به کشور وارد شد اگر با قاطعیت با آن مقابله می‌کردیم هزینه‌های بسیار زیاد کنونی را متقبل نمی‌شدیم.
 
کرمانپور گفت: اگر در همان روزهای نخست ۵ برابر، هزینه مصرف می‌کردیم حال طی این ۷ تا ۸ ماه اخیر هزینه‌های مازاد چه در زندگی شخصی افراد و چه در بخش‌های دولتی را پرداخت نمی‌کردیم.
 
نظارت‌ها جدی نیست
 
رئیس اورژانس بیمارستان سینا با اشاره به اینکه نظارت‌ها جدی نیست ، مطرح کرد: متاسفانه هنوز این امر جدی نیست؛ به عنوان مثال به مردم گفته می‌شود که تا ۴۸ ساعت در رفت و آمدها محدودیت ایجاد می‌شود درحالی که این گفته به این معناست که اگر می‌خواهید به مسافرت بروید، همین امروز بروید ! 
 
کرمانپور با اشاره به اینکه تفاوت در مصوبات و سیاست‌گذاری‌ها موجب سرگردانی مردم شده است، اظهار کرد: مصوبات بدون پشتوانه و عدم نظارت جدی، امر مهم و مغفول مانده است به‌عنوان مثال اعلام می‌شود که رستوران‌ها بسته است، اما در عمل می بینیم که رستوران ها در سطح شهر باز و مشغول فعالیت هستند.
 
وی در ادامه گفت: شنیده می‌شود که مردم می‌گویند اگر کرونا جدی است چرا مسئولانی که به کرونا مبتلا می‌شوند فوت نمی‌کنند! براین اساس باید گروهی یا رسانه‌ای به وجود آید تا مردم از سردرگمی شبکه‌های اجتماعی خارج شوند.


کد مطلب: 8158

آدرس مطلب :
https://www.saalemnews.com/news/8158/مقابله-کرونا-همه-پای-کار-نیستند

سالم خبر
  https://www.saalemnews.com