واکسن کووید-19 آسترازانکا وارد فاز سوم آزمایش‌های بالینی شد

11 شهريور 1399 ساعت 16:50

سالم خبر: شرکت داروسازی انگلیسی آسترازنکا فاز سوم آزمایش واکسن کووید-19 را در آمریکا آغاز کرد.


سالم خبر: شرکت داروسازی انگلیسی آسترازنکا فاز سوم آزمایش واکسن کووید-19 را در آمریکا آغاز کرد.

به گزارش سالم‌خبر از CNN این شرکت داروسازی همچنین اعلام کرده است که این واکسن، سومین واکسن کووید-۱۹ است که در مراحل پایانی آزمایشات قرار دارد.

این واکسن با همکاری محققان دانشگاه آکسفورد تولید شده و مورد حمایت دولت فدرال آمریکاست.

بنابر اعلام شرکت داروسازی آسترازنکا، ۳۰ هزار بزرگسال ۱۸ سال به بالا از نژادها و گروه‌های جغرافیایی مختلف که از وضعیت جسمی سالم برخوردارند یا به بیماری‌هایی از قبیل ایدز مبتلا هستند اما وضعیت پایداری دارند و در معرض ابتلا به بیماری کووید-۱۹ هستند، ثبت نام کرده‌اند.

گفته شده شرکت کنندگان در این آزمایشات دو دوز از واکسن فعال یا شبه واکسن را در فاصله چهار هفته از یکدیگر دریافت می‌کنند. در حال حاضر، مرحله سوم آزمایشات واکسن آسترازنکا در انگلیس، برزیل و آفریقای جنوبی در حال انجام است. همچنین برنامه ریزی هایی برای انجام آزمایشات در ژاپن و روسیه صورت گرفته است.

به گزارش شبکه خبری سی ان ان، این شرکت داروسازی اعلام کرده هدف آن است که از بیش از ۵۰ هزار داوطلب در سراسر جهان از جمله ۳۰ هزار نفر در آمریکا همچنین شرکت کنندگانی از آمریکای لاتین، آسیا، اروپا و آفریقا ثبت نام به عمل آید.


کد مطلب: 7649

آدرس مطلب :
https://www.saalemnews.com/news/7649/واکسن-کووید-19-آسترازانکا-وارد-فاز-سوم-آزمایش-های-بالینی

سالم خبر
  https://www.saalemnews.com