عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:

پس از ابتلای مسوولان؛ کرونا جدی گرفته شد

28 اسفند 1398 ساعت 9:56

سالم خبر: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کشور در شرایط بحرانی است و مدیریت دقیقی وجود ندارد، به طور مثال پس از گذشت ماه‌ها همچنان جمعیت هلال احمر رییس خود را نشناخته و به تازگی سرپرست انتخاب شده است.


سالم خبر: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کشور در شرایط بحرانی است و مدیریت دقیقی وجود ندارد، به طور مثال پس از گذشت ماه‌ها همچنان جمعیت هلال احمر رییس خود را نشناخته و به تازگی سرپرست انتخاب شده است.

بهروز بنیادی در گفت و گو با رویداد24 گفت: ما در بحث قرنطینه شهر‌ها زمان را از دست دادیم. قرنطینه باید هنگامی که اولین موارد ابتلا در کشور کشف شد، اعمال می‌شد. متاسفانه در حال حاضر همه استان‌های کشور آلوده به این ویروس شده‌اند و به همین سبب فرصت برای قرنطینه کانون‌های شیوع ویروس کرونا از دست رفته است. شاید قرنطینه در شرایط کنونی تاثیر چندانی نداشته باشد، اما همچنان باید بر محدودکردن رفت‌وآمد‌ها تمرکز کنیم. باید از آلوده‌تر شدن استان‌هایی که به نسبت شرایط بهتری دارند، با افزایش محدودیت در تردد‌ها و کنترل بیماران، جلوگیری کنیم. همچنین باید با تمام قوا به یاری استان‌های آلوده‌تر که شرایط بحرانی دارند بشتابیم تا شاهد اتفاقی بدتر از این نباشیم.

عضو ستاد مبارزه با ویروس کرونا در پاسخ به این پرسش که چه افراد یا سازمان‌هایی در فرصت‌سوزی برای قرنطینه قم مقصر بودند؟ اظهار داشت: به‌نظر من وزرات بهداشت دیر به تشخیص رسید و اگر زودتر به نتیجه می‌رسید خیلی بهتر می‌توانست روی به پیشگیری از این ویروس بیاورد، هر چند وزارت بهداشت مدعی است که هشدار‌ها و دستورالعمل‌های لازم را از ششم بهمن‌ماه داده بوده، اما خیلی از دستگاه‌ها این مسئله را جدی نگرفتند. تا زمانی که بسیاری از مسئولان به ویروس کرونا مبتلا نشدند، کسی این بحران را باور نمی‌کرد و برای مقابله با آن اقدامی جدی انجام نمی‌داد، اما به مجرد اینکه وزیر، معاون وزیر، فرماندار و دیگر مسئولان مبتلا به ویروس کرونا شدند یواش‌یواش موضوع جدی شد. حال و پس از کنترل این بحران و بازگشت به شرایط عادی باید با تحقیق و تفحص، افرادی که در این راستا قصور کردند را شناسایی و آن‌ها را وادار به پاسخگویی کرد که چرا تا این اندازه در گرفتن تصمیم، سهل‌انگاری کردند.
 
 


کد مطلب: 6355

آدرس مطلب :
https://www.saalemnews.com/news/6355/ابتلای-مسوولان-کرونا-جدی-گرفته

سالم خبر
  https://www.saalemnews.com