مبارزه با مقاومت آنتی بیوتیکی در اجلاس داووس

4 بهمن 1396 ساعت 13:56


سالم خبر:  شرکت‌های داروسازی جهان باید اقدامات بیشتری را برای مقابله با بحران جهانی مقاومت آنتی‌بیوتیکی انجام دهند

مدیر بنیاد غیرانتفاعی دسترسی به دارو (AMF) در نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد در شهر داووس سوییس گفت: باید پایپ لاین شرکت‌های داروسازی برای مبارزه با مقاومت آنتی بیوتیکی تقویت شود و وقتی محصولات نهایی وارد بازار می‌شوند باید مطمئن شویم که این داروها مورد سوءمصرف و اضافه‌مصرف قرار نگیرند.

چهل‌وهشتمین اجلاس مجمع جهانی اقتصاد (WEF) جهت بررسی همکاری بین‌المللی در راستای اقتصاد جهانی، امنیت، محیط زیست و منافع مشترک، با حضور رهبران و دولتمردان بیش از ۷۰ کشور جهان ۲۳ تا ۲۶ ژانویه در شهر داووس سوئیس در حال برگزاری است.
در این اجلاس بالغ بر سه هزار بازرگان، سیاستمدار، استاد دانشگاه و نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد از بیش از ۱۰۰ کشور جهان حضور دارند.
 


کد مطلب: 56

آدرس مطلب :
https://www.saalemnews.com/news/56/مبارزه-مقاومت-آنتی-بیوتیکی-اجلاس-داووس

سالم خبر
  https://www.saalemnews.com