اخراج گسترده کارکنان مرکز کنترل بیماری‌های آمریکا CDC پس از چند ساعت لغو شد

20 مهر 1404 ساعت 16:12

سالم‌خبر: ده‌ها نفر از کارکنان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده CDC که در تولید نشریه معتبر «گزارش هفتگی مرگ‌ومیر و ابتلا» (MMWR) فعالیت داشتند، روز جمعه در چارچوب اخراج‌های گسترده ناشی از تعطیلی دولت فدرال از کار برکنار شدند؛ اما چند ساعت بعد، تصمیم یادشده لغو و این اخراج‌ها بازگردانده شد.


سالم‌خبر: ده‌ها نفر از کارکنان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده CDC که در تولید نشریه معتبر «گزارش هفتگی مرگ‌ومیر و ابتلا» (MMWR) فعالیت داشتند، روز جمعه در چارچوب اخراج‌های گسترده ناشی از تعطیلی دولت فدرال از کار برکنار شدند؛ اما چند ساعت بعد، تصمیم یادشده لغو و این اخراج‌ها بازگردانده شد.

به گزارش سالم‌خبر به نقل از STAT، منابع آگاه تأیید کرده‌اند که بخش عمده کارکنان تحریریه و تولید این نشریه علمی که به عنوان صدای CDC شناخته می‌شود، اخراج شده بودند. شارلوت کِنت، سردبیر پیشین MMWR که در ماه فوریه از این نهاد جدا شده، در نخستین گفت‌وگوی خود پس از ترک سازمان گفت: «تقریباً تمام اعضای تحریریه MMWR اخراج شدند. چنین تصمیمی، اگر ادامه می‌یافت، یکی از مهم‌ترین بازوهای اطلاع‌رسانی سلامت عمومی در آمریکا را از کار می‌انداخت.»

با این حال، یکی از مقام‌های وزارت بهداشت و خدمات انسانی HHS به شرط ناشناس ماندن اعلام کرد که این اخراج‌ها ناشی از خطای سیستمی در کُدهای شغلی کارکنان بوده و دستور بازگشت به کار ساعاتی بعد صادر شده است.

این مقام افزود که اخراج‌ها در چارچوب فرآیند «کاهش نیرو» (Reduction-in-Force) انجام گرفته، اما گروهی از کارکنان MMWR به اشتباه در فهرست مشمولان قرار گرفته‌اند.

در روزهای اخیر، وزارت بهداشت آمریکا به دلیل تعطیلی بخشی از دولت، اقدام به تعدیل شمار قابل توجهی از نیروهای خود در سازمان‌های زیرمجموعه از جمله CDC کرده است. این وضعیت باعث نگرانی گسترده در میان کارشناسان حوزه سلامت عمومی شده که از تضعیف توان واکنش ایالات متحده در برابر تهدیدهای بهداشتی مانند آنفلوآنزا، کووید و اپیدمی‌های نوظهور ابراز نگرانی کرده‌اند.

گزارش‌ها حاکی است که مرکز کنترل بیماری‌ها تلاش دارد طی روزهای آینده، وضعیت شغلی کارکنان و پروژه‌های حیاتی خود را تثبیت کند تا از بروز اختلال در روند پایش و گزارش‌ دهی داده‌های اپیدمیولوژیک جلوگیری شود.
 


کد مطلب: 19935

آدرس مطلب :
https://www.saalemnews.com/news/19935/اخراج-گسترده-کارکنان-مرکز-کنترل-بیماری-های-آمریکا-cdc-چند-ساعت-لغو

سالم خبر
  https://www.saalemnews.com