شکست نووارتیس در دادگاه؛ نسخه ژنریک داروی قلبی Entresto وارد بازار می‌شود

21 تير 1404 ساعت 18:36

سالم‌خبر: دادگاه فدرال آمریکا اعلام کرد که شرکت داروسازی نووارتیس Novartis نمی‌تواند جلوی عرضه نسخه ژنریک داروی محبوب خود به نام انتریستو Entresto را قبل از پایان اعتبار پتنت آن در نوامبر ۲۰۲۶ بگیرد. این تصمیم توسط قاضی ریچارد اندروز در دادگاه منطقه‌ای دلاور صادر شده است.


سالم‌خبر: دادگاه فدرال آمریکا اعلام کرد که شرکت داروسازی نووارتیس Novartis نمی‌تواند جلوی عرضه نسخه ژنریک داروی محبوب خود به نام انتریستو Entresto را قبل از پایان اعتبار پتنت آن در نوامبر ۲۰۲۶ بگیرد. این تصمیم توسط قاضی ریچارد اندروز در دادگاه منطقه‌ای دلاور صادر شده است.

نووارتیس مدعی شده بود که شرکت داروسازی MSN Pharmaceuticals با تولید نسخه ژنریک داروی «انتریستو» حق ثبت اختراع آن را نقض می‌کند و خواستار جلوگیری از عرضه نسخه ژنریک تا زمان انقضای پتنت شده بود. اما قاضی دادگاه با رد این ادعا، درخواست نووارتیس برای جلوگیری از ورود نسخه ژنریک به بازار را مردود اعلام کرد.

انتریستو یک داروی مهم برای درمان نارسایی قلبی است که تاکنون فروش بالایی داشته و بخش قابل توجهی از درآمد نووارتیس را تشکیل می‌دهد. ورود نسخه‌های ژنریک این دارو می‌تواند بازار آن را به شدت تحت تأثیر قرار دهد و رقابت قیمتی شدیدی ایجاد کند.

تصمیم دادگاه می‌تواند زنگ خطری برای سایر شرکت‌های دارویی باشد که تلاش دارند با استفاده از حق ثبت اختراع، مانع ورود نسخه‌های ارزان‌تر و ژنریک داروهای پرفروش خود به بازار شوند. بازار دارویی آمریکا با توجه به هزینه‌های بالای دارو، همواره شاهد رقابت میان داروهای برند و نسخه‌های ژنریک بوده است.

شرکت MSN Pharmaceuticals نیز پس از اعلام این حکم، آماده است تا نسخه ژنریک «انتریستو» را وارد بازار کند و به بیماران
دسترسی به گزینه‌های درمانی مقرون‌به‌صرفه‌تر ارائه دهد.

با توجه به این حکم، نووارتیس باید خود را برای رقابت شدیدتر در بازار دارویی آماده کند و احتمال کاهش درآمد حاصل از «انتریستو» پس از عرضه نسخه ژنریک افزایش یافته است.
 


کد مطلب: 19209

آدرس مطلب :
https://www.saalemnews.com/news/19209/شکست-نووارتیس-دادگاه-نسخه-ژنریک-داروی-قلبی-entresto-وارد-بازار-می-شود

سالم خبر
  https://www.saalemnews.com