دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی

8 تير 1404 ساعت 13:48

سالم‌خبر: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: متقاضیان می‌توانند برای تسریع در فرآیند نمونه‌برداری از کالاهای اساسی، از خدمات شرکت‌های تأیید صلاحیت شده نیز استفاده کنند.


سالم‌خبر: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: متقاضیان می‌توانند برای تسریع در فرآیند نمونه‌برداری از کالاهای اساسی، از خدمات شرکت‌های تأیید صلاحیت شده نیز استفاده کنند.

به گزارش سالم‌خبر به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر افزود: به منظور تسریع و تسهیل در انجام فرآیند نمونه‌برداری از کالاهای اساسی، متقاضیان می‌توانند علاوه بر ارائه درخواست رسمی به معاونت غذا و دارو، از خدمات شرکت‌های دارای صلاحیت استفاده کنند.

وی با اشاره به معرفی دو شرکت مجاز در این مرحله، گفت: شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران (ISQI) و شرکت بین‌المللی بازرسی کالای تجاری (IGI) به عنوان شرکت‌های تأیید شده معرفی شده‌اند که امکان همکاری با آنها برای انجام نمونه‌برداری فراهم شده است.

بهفر تأکید کرد: انجام نمونه‌برداری از سوی شرکت‌های مذکور باید با حضور نماینده معاونت غذا و دارو انجام شود و صورت جلسه رسمی نمونه‌برداری طبق ضوابط و مقررات تنظیم و به همراه کالا به معاونت مربوطه ارائه گردد.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی خاطرنشان کرد: این دستورالعمل طی نامه‌ای رسمی به معاونت‌های غذا و داروی استان هرمزگان، دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز و منطقه آزاد چابهار ابلاغ شده است.


کد مطلب: 19119

آدرس مطلب :
https://www.saalemnews.com/news/19119/دستورالعمل-سازمان-غذا-دارو-نمونه-برداری-کالاهای-اساسی

سالم خبر
  https://www.saalemnews.com