در نامه‌ی انجمن داروسازان ایران به سامزان برنامه و بودجه درخواست شد:

بدهی سازمان تامین اجتماعی به داروخانه‌ها؛ 3000 میلیارد تومان!

یارانه ارزی دارو را به طور مستقیم به داروخانه‌ها پرداخت کنید

8 آبان 1401 ساعت 15:24

سالم خبر: نایب رئیس انجمن داروسازان ایران از نامه درخواست این انجمن به سازمان برنامه و بودجه برای پرداخت مستقیم یارانه ارزی دارو به داروخانه‌ها به علت بدهی سازمان تامین اجتماعی به داروخانه‌ها خبر داد.


سالم خبر: نایب رئیس انجمن داروسازان ایران از نامه درخواست این انجمن به سازمان برنامه و بودجه برای پرداخت مستقیم یارانه ارزی دارو به داروخانه‌ها به علت بدهی سازمان تامین اجتماعی به داروخانه‌ها خبر داد.

به گزارش سالم خبر، علی فاطمی در این باره گفت: با توجه به اینکه بدهی سازمان تامین اجتماعی به داروخانه‌ها پس از اجرای طرح دارویار به بیش از ۳ هزار میلیارد تومان رسیده است و این سازمان بیمه‌گر تاکنون هیچ پرداختی به داروخانه‌ها نداشته است؛ در نامه‌ای به سازمان برنامه و بودجه، پرداخت مستقیم این یارانه را به صاحب موسس داروخانه‌ها خواستار شدیم.

وی افزود: با وجود پرداخت به موقع سازمان بیمه سلامت، اما تامین اجتماعی هنوز مطالبات مربوط به مرداد، شهریور و مهر را پرداخت نکرده است.

نایب رئیس انجمن داروسازان ایران گفت: در این پیشنهاد بررسی اسناد و مدارک بر عهده سازمان بیمه گر است و فقط پرداخت یارانه دارو برای جلوگیری از وضعیت بدهی کنونی سازمان بیمه تامین اجتماعی به دارو خانه‌ها مورد تاکید است.


کد مطلب: 13228

آدرس مطلب :
https://www.saalemnews.com/news/13228/بدهی-سازمان-تامین-اجتماعی-داروخانه-ها-3000-میلیارد-تومان

سالم خبر
  https://www.saalemnews.com