نخستین نشست سرپرست سازمان غذا و دارو با تولیدکنندگان آنتی‌بیوتیک:

تولیدکنندگان آنتی‌بیوتیک‌ در کشور شبانه‌روزی در حال تولیدند!

7 آبان 1401 ساعت 17:35

سالم‌خبر: معاون وزیر بهداشت و سرپرست جدید سازمان غذا و دارو در نخستین نشست خود با تولیدکنندگان آنتی‌بیوتیک‌ها، مشکلات زنجیره تولید و تامین پایدار این اقلام دارویی را بررسی کرد.


سالم‌خبر: معاون وزیر بهداشت و سرپرست جدید سازمان غذا و دارو در نخستین نشست خود با تولیدکنندگان آنتی‌بیوتیک‌ها، مشکلات زنجیره تولید و تامین پایدار این اقلام دارویی را بررسی کرد.

به گزارش سالم‌خبر؛ محمود بیگلر در نشستی که با حضور نمایندگان شرکت‌های تولید آنتی بیوتیک‌ها در محل سازمان غذا و دارو برگزار شد،

با تاکید بر حمایت سازمان غذا و دارو از تولید داخل و صنعت داروسازی کشور، گفت: حمایت از تولید همچنان در اولویت این سازمان است و در این مسیر صنعت نیز باید به تعهدات و مسئولیت خود در تامین داروی مورد نیاز کشور پایبند باشد و در این صورت می‌توان امیدوار بود که با تعامل مناسب مشکل کمبود دارو به حداقل برسد.

بر اساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، در این جلسه با بررسی مشکلات تولیدکنندگان و به منظور تامین هر چه سریع‌تر آنتی‌بیوتیک‌ها مقرر شد با حمایت سازمان غذا و دارو و به همت تولیدکنندگان با افزایش ظرفیت تولید در سه شیفت و فعالیت در روزهای تعطیل، میزان تولید آنتی‌بیوتیک‌ها تا دو برابر افزایش یابد.


کد مطلب: 13224

آدرس مطلب :
https://www.saalemnews.com/news/13224/تولیدکنندگان-آنتی-بیوتیک-کشور-شبانه-روزی-حال-تولیدند

سالم خبر
  https://www.saalemnews.com