بهرام دارایی، رییس سازمان غذا و دارو:

پوشش بیمه‌ای قابل قبولی برای دارو و تجهیزات پزشکی ایجاد می‌شود

20 فروردين 1401 ساعت 17:24

سالم خبر: رییس سازمان غذا و دارو گفت: دولت در نظر دارد در مورد دارو و تجهیزات پزشکی، پوشش بیمه‌ای قابل قبولی ایجاد و حتی به نسبت گذشته بهتر عمل کند.


سالم خبر: رییس سازمان غذا و دارو گفت: دولت در نظر دارد در مورد دارو و تجهیزات پزشکی، پوشش بیمه‌ای قابل قبولی ایجاد و حتی به نسبت گذشته بهتر عمل کند.

بهرام دارایی در پاسخ به مطلب منتشر شده در یکی از رسانه‌ای مبنی بر افزایش چند برابری قیمت دارو از قول ایشان گفت: در مطلب منتشر شده، نقل قول‌های روزنامه نگار بدون فاصله به صحبت‌های من اضافه شده و چنین برداشت می‌شود که درباره افزایش چند برابری قیمت دارو صحبت کرده ام، درحالی که این برداشت خبرنگار بوده است و آمار‌هایی را که در خصوص دولت قبل از سال ۱۳۹۹ گفته ام نیز به انتهای ۱۴۰۰ نسبت داده اند. 

وی افزود: این روش نقل قول کردن کار درستی نیست. از سویی، انتخاب تیتر نیز کار حساسی است و باید به گونه‌ای انتخاب شود که منجر به سوء برداشت و تشویش اذهان عمومی نشود.

دارایی گفت: مصاحبه با این هدف و مضمون بوده است که دولت درنظر دارد درباره دارو و تجهیزات پزشکی، پوشش بیمه‌ای قابل قبولی ایجاد و حتی به نسبت گذشته بهتر عمل کند و درخصوص ارز ترجیحی و انتقال آن به بیمه‌ها برای مردم مشکلی پیش نیاید.


کد مطلب: 11970

آدرس مطلب :
https://www.saalemnews.com/news/11970/پوشش-بیمه-ای-قابل-قبولی-دارو-تجهیزات-پزشکی-ایجاد-می-شود

سالم خبر
  https://www.saalemnews.com