سالمخبر: معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: شدت گرفتن هجمه های نادرست و کذب اخیر علیه سازمان غذا و دارو به خاطر جریاناتی است که منافعشان با اصلاح مسیر تخصیص ارز دولتی به خطر افتاده است.
بهرام دارایی در مراسم تکریم و معارفه مدیر کل امور دارایی با اشاره به اینکه با حمایت رئیس جمهوری و وزیر بهداشت مسیر تخصیص ارز دولتی اصلاح می شود، گفت: در صورت تعیین تکلیف ارز ترجیحی، بحث صادرات را به صورت جدی تر پیگیری خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه در ۴۳ سال گذشته با همت وزارت بهداشت و معاونت غذا و دارو، کالاهای سلامت محور از جمله دارو و تجهیزات پزشکی تامین شده است، گفت: با تدبیر دولت و همکاری مجلس شورای اسلامی، انشالله مسیر تخصیص ارز ترجیحی اصلاح خواهد شد.
دارایی با اشاره به شدت گرفتن هجمه های نادرست و کذب علیه سازمان غذا و دارو افزود: این جهت گیری ها به خاطر جریاناتی است که منافعشان با اصلاح مسیر تخصیص ارز دولتی به خطر افتاده است.
معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: اداره کل دارو به خاطر حساسیت بالایی که در تامین و دسترسی و همچنین نظارت بر کیفیت دارو دارد، وظیفه خطیری بر عهده دارد.
وی ادامه داد: تمام تلاشمان این است که تا پایان سال داروی مورد نیاز بیماران را تامین کنیم و در صورت تعیین تکلیف ارز ترجیحی، بحث صادرات را به صورت جدی تر پیگیری خواهیم کرد.
دارایی با اشاره به لزوم اقدامات جدی و تلاش شبانه روزی در حوزه نظارت بر زنجیره تامین دارو، عنوان کرد: باید پیش بینیهای لازم را در زمینه نیاز دارویی کشور داشته و نسبت به تامین آن اقدام کنیم.
وی با ابراز تشکر از دکتر محمدی گفت: حقیقتا ایشان طی این مدت زحمات شبانه روزی داشته و تمام توان خود را برای حل مشکلات دارویی مردم گذاشتند که همچنان از تجربیات خوب ایشان استفاده خواهیم کرد.
رئیس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: عده ای در گذشته اقداماتی را انجام داده یا اظهاراتی داشتند که باعث تلقی نادرست از سازمان غذا و دارو شد که خوشبختانه این تلقی امروز بسیار کم رنگ شده است.