۰
رییس کل سازمان نظام پزشکی:

مسوولیت باماست اما سازمان غذا و دارو همکاری نمی‌کند

تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۱۹:۲۹
کد مطلب : ۶۴۴۹
مسوولیت باماست اما سازمان غذا و دارو همکاری نمی‌کند
سالم‌خبر: رییس کل سازمان نظام پزشکی گفت: وزارت بهداشت در حالی توزیع لوازم مصرفی حفاظت شخصی مطب‌های پزشکان را برعهده نظام پزشکی گذاشته است که طی چند هفته‌ی گذشته تنها موفق به تامین بخشی از سهمیه‌ی ماسک روزانه شده ایم.
 
به گزارش سالم خبر از روابط عمومی سازمان نظام پزشکی کشور در جلسه اضطراری رییس کل نظام پزشکی و معاون درمان وزارت بهداشت که به دعوت سازمان نظام پزشکی تشکیل شد، محمدرضا ظفرقندی با تاکید به شاخص رشد کرونا در آمار وزارت بهداشت، ماندگاری ویروس در شیب رشد و تمهیدات کشوری برای کنترل این بیماری به نگرانی مردمی برای سایر بیماری‌هایی که با آن درگیر هستند اشاره کرد و گفت: همه‌گیری ویروس کرونا عملاً باعث تعطیلی بسیاری از مطب ها در سراسر کشور شد و همکاران ما ترجیح دادند ادامه خدمات خود را در بیمارستان ها تقدیم مردم کنند، این در حالی است که بسیاری از بیماران از جمله بیماران قلب و عروق، دیابتی،
سرطانی و نیاز مبرم به بررسی‌های دوره‌ای دارند و همه آنها اکنون از یک سو نگران بیماری اصلی و زمینه‌ای خود هستند و از دیگر سو نگران کرونا! بالاخره این بیماری دیر یا زود با توانمندی جامعه پزشکی و همکاری مردم کنترل خواهد شد و وظیفه همه ماست که از همین امروز در مورد شرایط خروج از این مرحله سیاستگذاری و برنامه ریزی کنیم.

رییس کل سازمان نظام پزشکی در ادامه افزود:باید طی هفته ‌ای بعد برای رفع دغدغه بیماران با برنامه‌ای مدون نسبت به گشایش مطب‌ها همت کنیم مبادا سلامت این بخش از بیماران در سراسر کشور به خطر بیافتد.
 
وی همچنین با اشاره به بخشنامه معاونت درمان وزارت بهداشت که توزیع لوازم مصرفی حفاظت شخصی مطب های پزشکان را بر عهده نظام پزشکی گذاشته،  اظهار داشت: از یک سو مسئولیت بزرگ توزیع لوازم مصرفی حفاظت شخصی نظیر ماسک، مواد ضد عفونی دست و سطح را به عهده نظام پزشکی گذاشته اید و از دیگر سو مراجعات مکرر
همکاران ما به سازمان غذا و دارو به‌رغم اختصاص سهمیه 100 هزار ماسک روزانه طی چند هفته گذشته فقط منجر به دریافت فقط 35 هزار ماسک شده است.

ظفر قندی افزود: اخیراً طی مکاتبات متعدد و تماس های مکرر با مسئولان اقتصادی از آن ها خواسته ایم با توجه به تعطیلی دراز مدت مطب پزشکان که اغلب جوان نیز هستند، حمایت های همه جانبه دولت را از حالت زبانی به رفتار عملی تبدیل کنند تا دلگرمی قشری که با جان و دل مشغول خدمت به بیماران کرونایی بوده و حتی سلامتی خود را نیز به خطر انداخته اند، تامین شود.

در این جلسه جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت نیز با تقدیر از جامعه پزشکی که طی چندماه گذشته با تمام وجود و خطر به ارائه خدمت پرداخته اند گفت: «یکی از بزرگترین پروژه های آینده همه ما، پروژه خروج از اپیدمی کروناست». طبیعی است که از اولین اقداماتی که در این پروژه باید سیاستگذاری و سریعتر اعلام شود چگونگی گشایش  همه مطب ها  خواهد
بود که قطعاً با کارگروه مشترک با سازمان نظان پزشکی طی روزهای آتی اعلام خواهد شد. تامین سلامتی ملت ایران فقط کرونا نیست و بیماری های دیگر هم تهدید کننده محسوب می شوند که با ارائه برنامه به زودی دغدغه این بیماران برطرف خواهد شد.

وی همچنین به این مهم اشاره کرد که برای اقدامات اولیه می توان از بیمارستان های خصوصی برای آزادسازی همه فعالیت ها آغاز نمود که در صورت تصویب ابلاغ خواهد شد. در بخش دولتی هم می توان با فروکش کردن آمار مبتلایان به کرونا به بیمارستان های کمتر درگیر هم تبدیل تا خدمات قبلی به مرور و در زمان کوتاهی به روال عادی بازگردد. البته در همه موارد رعایت پروتکل « فاصله گذاری اجتماعی» الزامی خواهد بود چرا که همه خدمات باید بدون هرگونه تجمعی مردمی صورت پذیرد.

معاون درمان وزارت بهداشت در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد که طی چند روز آینده معضل نرسیدن لوازم مصرفی مطب ها حل و فصل شود.
کد مطلب : ۶۴۴۹
نام شما

آدرس ايميل شما